info@konektera.se

Vi hjälper er, hela vägen till avslut:

Kundprospektering:

Vi börjar med att identifiera er målgrupp och kommer tillsammans fram till vilka kriterier vi ska utgå ifrån. Dessa kritererier kan vara t ex. bransch, omsättning, ort och antal anställda. Därefter tar vi fram ringlistor skräddarsydda efter era kriterier. Det lönar sig att specifera sig så mycket som möjligt, detta gör att tiden som spenderas på att ringa blir mer effektiv. Vi hjälper er att optimera resultatet.

Samtalsmanus:

Nästa steg är att fastställa vad som ska kommuniceras ut till de potentiella kunderna. Vi skapar ett manus och bestämmer vilka kvalifikationsfrågor som ska finnas med. Vi anpassar oss efter hur ni vill bli presenterade.

Mötesbokning:

Nu börjar vi med att boka era möten. Vi har en gemensam kalender där alla era möten bokas in direkt. En bekräftelse skickas ut till kunden och en till er för att säkra mötet. Era säljare får bokningsinformation direkt skickad till sig.

Uppföljning:

Bara för att en potentiell kund inte vill träffas efter första eller andra kontakten så betyder inte det att det de aldrig kommer att vara intresserade. Vi kommer tillsammans överens om vad som ska göras med de listor vi bearbetat. Mailutskick, brevutskick och annan bearbetning lönar sig i slutändan.

ÖKA ER FÖRSÄLJNING MED OSS

 

 

Tel: +46708763527